Het is weer begonnen! Kermis Roelofarendsveen 2005 en het is dit jaar een prachtige editie. Dit zijn de fotos van Donderdagavond 20:00, de komende dagen zullen er nog vele fotos volgen. Het was lekker druk, de Future Dance, Sensation en X-factory mochten zeker niet klagen. De ritprijzen liggen met € 2,- hoger dan normaal, maar misschien wordt het vrijdag weer teruggebracht naar € 1,50.

Vrijdagmiddag, de rustigste tijd van de kermis. Rond 13:30 waren er nog weinig mensen en nog niet alles was open. Tegen een uur of 15:00 werd het redelijk druk, het was dan ook weer schitterend weer. Jammer genoeg zijn de prijzen niet gedaald.

De kermis is weer ten einde, het was een zeer mooie editie dit jaar. De drukte is me wel tegen gevallen, vooral op Zaterdag. De Katapult had nog een rij staan tot 's avonds laat, maar andere zaken gingen rond 11:30 al voorbreken. Elk jaar lijkt het rustiger op de kermis te worden, hopelijk weten we volgend jaar de drukte weer terug te halen, net zoals jaren geleden. De meesten van jullie moeten weer een jaar wachten op de kermis, wij staat aan dinsdag al weer op de volgende: Lisse.

Kermis Roelofarendsveen ©