Vrijdagmiddag 26 april 17:00: De kermis is ongeveer twee uurtjes open. Maar bij de start helpen de weergoden niet mee en het is druilerig en fris. Toch loopt er wel wat op de kermis, deels vanwege de vrijdagmiddag borrel. De overdekte attracties zoals Lunapark en Rupsbaan trekken wel wat klanten.

Zondag 28 april 14:30: Een zonnige lentedag voor de kermis, net als gisteren. Er liep best wel wat volk rond en het Lunapark, de Calypso en Rupsbaan deden goede zaken. Ook de rest draaide wel, maar vooral de schommelschuitjes hadden het opvallend rustig.

Dinsdag 30 april: Alweer de laatste dag van het Eeuwfeest. Rond 19:00 draaiden de laatste attracties hun rondjes en waren sommige voorzichtig aan al aan het voorbreken. Het was een mooie dag met de combinatie van de Vrijmarkt en de activiteiten in de tent, dit zorgde voor veel reuring op en rond het kermisterrein. 's Middags rond een uur of 4 was het druk op de kermis en de attracties draaiden goed. Zover wij nu kunnen oordelen was het een succesvol evenement, waar we met trots op kunnen terugkijken.

 

Terug naar reportages

Kermis Roelofarendsveen ©