Dinsdag 10 september 8:00: de eerste woonwagens zijn gisteren gearriveerd, evenals de aggregaat en de stroomvoorziening van het electriciteitskastje. Op het woonwagen terrein zijn ook al aardig wat mensen aangekomen. Nu Volendam afgelopen is en Hillegom donderdag begint en Alphen vrijdag, zullen er tijdelijk nog wel wat attracties op het terrein staan komende dag(en) die op doorreis zijn.

Woensdag 11 september 8:00: De Future Dance staat op het terrein en de wagen van de Gone in 60 Seconds. 's Middags rond 17:00 was de Future Dance alweer verdwenen.

Vrijdag 13 september 8:00: Er is wat gok vermaak aangekomen en ook wat eet kramen. Deels voor de koopzondag. Alphen is vandaag begonnen, dus het meeste zal donderdagmorgen vroeg naar de Veen verhuizen. Wel kunnen we begin volgende week de Dance Mix verwachten die nu zijn rondjes draait in Hillegom. En mogelijk ook de Autoscooter die nu staat in Voorhout.

Maandag 16 september 8:00: Met de kermis in Voorhout en Hillegom afgelopen is er weer wat bijgekomen, wat spelvermaal maar ook de Gone in 60 Seconds vanuit Voorhout en de Dance Mix en X-Facyory vanuit Hilllegom. Eind van de dag waren er al wat zaken opgebouwd.

Dinsdag 17 september 17:00: De X-factory en Dance Mix staat opgebouwd. De autoscooter is ook bijna helemaal klaar en er is nog wat spelvermaak bij gekomen.

Donderdag 19 september 8:30: De grote verhuizing uit Alphen aan den Rijn zorgde traditioneel voor veel drukte op het terrein in alle vroegte.

 

 

Kermis Roelofarendsveen ©